Ново! Биорезонансна терапия с честотен генератор

В Центъра в София, Пловдив и Варна вече разполагаме с честотния генератор на инж. Пламен Бенински. С него се провежда биорезонансна ТЕРАПИЯ с честоти от 0,1 до 999 999,9 херца. Биорезонансните процедури са с импулсен прав ток с напрежение 12 V и честоти, на които резонират патогените, открити в конкретния пациент. Процедурите убиват патогените с изключение на тези, които са в телесните кухини (нос, уста, черва, пикочен мехур). При тях заедно с процедурите се приема билкова антипаразитна програма. Биорезонансната терапия  се основава на генериране на електромагнитни сигнали с определена честота и форма, чрез които се въздейства и се унищожават вредни патогени – различни вируси, бактерии, паразити в човешкия организъм, които са основна причина за болестите. Използва се и за изчистване от токсини.
Това е терапия без медикаменти, и то на много широк спектър от заболявания. Принципът на биорезонансната терапия се основава на това, че човешките клетки на молекулярно и на атомно ниво са свързани и функционират посредством определени магнитни сили и взаимодействия. Тук се атакува директно причинителят на болестта, а не последствията.

При нас може да закупите и книгата „Самолечение през 21-ви век” на инж. Бенински, където освен подробна информация за принципите на терапията, има много конкретни съвети за начин на хранене, движение, билкови рецепти при различните заболявания.