НОВО! Биорезонансна терапия с медицински уред „Лидомед Био ПУЛСАР“!

  • позволява да се намали или елиминира приемането на фармацевтични продукти;
  • перфектно се комбинира с всички други методи както на класическата, така и на алтернативната медицина;
  • напълно е лишена от странични ефекти, така че е сред най-подходящите за лечение на деца, хора страдащи от алергии и др.;
  • особено ефективна е в случаите, когато постигането на терапевтичен успех с традиционните методи не е възможно или е свързано с повече време и други разходи;

Тази процедура според експерти и от опита на прилагането и, може да се разглежда като приоритет за всички и да се включи в терапевтичния арсенал на човечеството.

Според президента на Световната медицинска асоциация д-р Сесил Б. Уилсън, въвеждането на биорезонансната терапия може да се сравни с откриването на Нов свят в областта на медицината.

pulsarС това знание, учените разработват уникално медицинско устройство, което се нарича „Лидомед Био ПУЛСАР“.

Това устройство се използва за лечение и профилактика на заболявания по метода на биорезонанснат атехнология /БРТ/.

Знаейки честотите на паразити, вируси, гъбички или кърлежи, устройството въздейства върху тях с честотни колебания, които нарушават собствените им ритми и по този начин се потиска тяхната нормална метаболитна активност. С други думи, устройството „Лидомед Био ПУЛСАР“ провежда терапия с електромагнитни вълни на честотата на паразитите, причиняващи резонанс. В резултат на това защитните функции на патогенните организми отслабват и те умират.

Ето видео какво се случва с паразит под въздействие на терапия с апарата: 

Изберете Биорезонансна терапия с „Лидомед Био ПУЛСАР“ и една от:

– 1768 терапевтични програми;
– 1231 антипаразитни програми;
– 62 лечебни комплекса, с включени 374 програми за лечение

Обикновено за решаване на проблема е достатъчен един курс от 7-10 дни. В отделни случаи се налага курса да се повтори след прекъсване.

Пулсар е най-съвременен апарат за биорезонансна терапия и има широк спектър на приложение, а именно:

– Провеждане на резонансно-честотна терапия със специфични честоти, които имат терапевтичен ефект при заболявания, причинени от вируси, бактерии, червеи, протозои и гъбички; 

– Използване при остри и хронични процеси; дегенеративни заболявания;

– Провеждане на индукционна терапия, при която се използват електромагнитните колебания в честотния обхват от електроенцефалограмата (ЕЕГ) на човека (алфа, бета, тета, делта ритъм) с акцент възстановяване на нарушени ритми;

– Провеждане на екзогенна биорезонансна терапия (БРТ) с фиксирани честоти, които имат положителен терапевтичен ефект при различни патологични състояния

„Лидомед Био ПУЛСАР“ – комбинирано медицинско устройство , което може да действа върху тялото както контактно, така и безконтактно. Този уред съчетава предимствата на всички продукти от серията Лидомед Био.

Силният терапевтичен ефект на устройството се постига чрез електромагнитна терапия с висока точност на настройка на честотата.

„Лидомед Био ПУЛСАР“ работи в честотния обхват от 0,1 Hz до 1,000,000 Hz.

Въздействието върху тялото се извършва меко и гладко и може да се прилага на пациенти от всяка възраст. За най-силно изразен терапевтичен ефект е необходимо устройството да се постави в точките на приложение (например,  на гръдната област).

ПУЛСАР е уред от най-ново поколение от серията Лидомед Био и по своите възможности се явява многофункционален програмируем медицински комплекс, което го поставя сред най-модерните инструменти на БРТ. Устройството използва честотите на Р.Райф, Ф. Морел, Х. Кларк , П.Шмидт, В.Людвиг.

„Лидомед Био ПУЛСАР“ ви позволява да създадете свои собствени лечебни програми според нуждите си и да ги запишете в паметта.

Когато стартирате терапевтична програма на ПУЛСАР, устройство позволява да се коригира нейния състав и да се изпълни само необходимата в този момент програма.

Използването на уреда „Пулсар“ няма никакви странични ефекти върху човешкото тяло, тъй като принципа на неговата работа е използването на електромагнитни честоти, присъщи на човешкото тяло. Възрастови ограничения в използването на “Пулсар“ не са зададени. Използването на устройството е противопоказано за отделна група хора, или допустимо под наблюдението на лекар.

Противопоказания:

– Наличие на трансплантирани органи (допуска се под наблюдение на лекар);

– Доброкачествени и злокачествени новообразувания (допуска се под наблюдение на лекар);

– За Деца под 1 година (може да се наблюдава);

– Нарушения при кръвосъсирването;

– Остро нарушение на церебрално и коронарно кръвообращение;

– Бременност (първи триместър);

– Епилепсия;

– Индивидуална непоносимост към електромагнитни влияния;

– Психически заболявания;

– Състояние на остра алкохолна интоксикация.

Обръщаме ви внимание, че докато трае терапията с уреда „Пулсар“,  задължително се приема вода дневно по 30мл/ 1кг. телесно тегло!